JAHONDA MASOFAVIY TA’LIMNING RIVOJLANISHI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada masofaviy ta’limning rivojlanishi ta’lim tizimida tub paradigmalar o’zgarishini keltirib chiqarganini,uni jamiyatning barcha qatlamlari uchun ta’lim olish imkoniyatlarini kengaytiruvchi asosiy mexanizmlardan biriga aylantirganini asoslab beradi.