TA'LIM JARAYONIDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK SAMARADORLIGI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida multimedia texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati, o‘qitish samaradorligini oshirishdagi roli hamda interaktiv o‘quv muhiti yaratishdagi imkoniyatlari yoritiladi. Multimedia vositalari – audio, video, animatsiya, grafikalar va interaktiv platformalar orqali o‘quvchilarning bilimlarni chuqurroq o‘zlashtirishi, mustaqil fikrlashi va kreativ kompetensiyalarini rivojlantirishiga xizmat qilishi ilmiy asoslar bilan izohlanadi.