INTERNETDAGI YORDAMCHI DASTURLAR (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada internetdagi yordamchi vositalarning axborot-kommunikatsion texnologiyalar tizimidagi o‘rni, ularning iqtisodiyot, ta’lim va boshqaruv jarayonlaridagi ahamiyati tahlil qilingan. Tadqiqot davomida yordamchi vositalarning asosiy turlari, funksional imkoniyatlari va amaliy samaradorlik ko’rsatkichlari o‘rganildi. Olingan natijalar internetdagi yordamchi vositalar zamonaviy axborotlashgan jamiyatda muhim texnologik omil ekanligini ko‘rsatib berdi.