URGANCH IXTISOSLASHTIRILGAN SAN’AT VA MADANIYAT MAKTABIDAGI “MUSIQA NAZARIYASI” BO`LIMI FAOLIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada musiqa nazariyasi bo`limi faoliyati yoritilgan. Unda o`qituvchilarning zamonaviy uslublardan foydalangan holda solfedjio, garmoniya,polifoniya va musiqa adabiyoti fanlarini o`qitish tajribalari hamda o`quvchilarning ijodiy fikrlashini rivojlantirishdagi yondashuvlar haqida so`z boradi.