DARIKODJANABAEVANIŃ “MENI UMIT DEYSEŃ” SHIǴARMASI HAQQINDA (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqala Dariko Djańabaevanıń kompozitorlıq jumısları, koplegen vokal shıǵarmaları olardan biri “Meni umıt deyseń” shıǵarması mazmunı hám   garmonik analizi háqqında aytıp ótilgen.