JAPAQ SHAMURATOV OMIRI HÁM DÓRETIWSHILIGINEN BIR BÓLEGI (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqala Japaq shamuratovtıń omırı hám dóretıwshiligı, dóretken shıǵarmaları, Alımjan Xalimov benen birgelikte islesken waqıtları hámde qanday shıǵarmalar dóretkeni haqqında sóz etıledi.