QIYOSIY PEDAGOGIKANING XALQARO VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada qiyosiy pedagogikaning xalqaro vazifalari va ularning jamiyatda dunyo miqyosida tutgan o’rni va rivojlanish tarixi haqida ma’lumotlar keltirib o’tganman.