AKADEMIK LITSEYLARDA “YADRO NURLANISHLARINING TA’SIRLARI” MAVZUSININI, VENN DIAGRAMMASI METODI BILAN O’ZLASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Yadro nurlanishlarning ta’sirlari, radiatsion xavfsizlik normalari,yadro nurlanishlarning tibbiyotda qo’llanilishini tushuntirishda Venn diagrammasi metodining afzalliklari bayon etilgan