SUN’IY INTELLEKT VA MA’LUMOTLAR BAʼZASINING IQTISODIYOTDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt va ma’lumotlar bazalarining zamonaviy iqtisodiyotdagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Raqamli iqtisodiyot sharoitida katta hajmdagi ma’lumotlarni qayta ishlash, tahlil qilish va samarali boshqarishda ushbu texnologiyalarning roli tobora ortib bormoqda. Maqolada sun’iy intellekt va ma’lumotlar bazalarining iqtisodiy samaradorlikni oshirishdagi asosiy jihatlari tahlil qilingan.