O’QUVCHILARNI KREATIV FIKRLASH QOBILYATINI RIVOJLANTIRISHGA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning kreativlik qobiliyatlarini rivojlantirishga innovatsion yondashuvlar asosida yondashish muhimligi tahlil etiladi. Zamonaviy ta’lim tizimida kreativ fikrlashni shakllantirish va rivojlantirishning pedagogik va psixologik jihatlari ko‘rib chiqiladi.        Maqolada innovatsion      ta’lim texnologiyalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarning mustaqil va ijodiy fikrlash qobiliyatlarini oshirishga qaratilgan usullar, pedagogik strategiyalar va ilg‘or metodlar haqida so‘z yuritiladi.