INTERNET TELEVIDENIA VA ULARDAN FOYDALANISH USULLARI VA SAYTLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada internet televideniyasining rivojlanishi, uning tarixi, hozirgi kundagi imkoniyatlari va internet orqali televideniyani tomosha qilish usullari batafsil ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar yordamida internet televideniyasidan qanday foydalanganlik haqida tahlil olib boriladi. Internet televideniyasining o‘ziga xos xususiyatlari, foydalanuvchilarga taqdim etiladigan xizmatlar va asosiy video striming platformalari (YouTube, Netflix, Hulu va boshqalar) haqida gapiriladi. Ushbu maqolada, shuningdek, ushbu xizmatlar yordamida tomoshabinlarning harakatlarini tahlil qilish va internet televideniyasining jamiyatdagi o‘rni haqida fikr yuritiladi.