INTERNET TOLOV TIZIMLARI HAQIDA TUSHUNCHA VA UNING ASOSIY TURLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ishda internet to‘lov tizimlari, ularning mazmuni, asosiy funksiyalari va zamonaviy to‘lov infratuzilmasidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, bank kartalari, elektron hamyonlar, mobil to‘lovlar, internet-banking, kriptovalyutalar va to‘lov shlyuzlari kabi internet to‘lov tizimlarining turlari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Internet to‘lov tizimlarining afzalliklari, kamchiliklari, qo‘llanilish sohasi hamda axborot xavfsizligi talablari ham ko‘rib chiqiladi.