KARBONSIZ ENERGIYA TIZIMLARINI RIVOJLANTIRISH STRATEGIYALARI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqola karbonsiz energiya tizimlarini rivojlantirish strategiyalarini o‘rganadi. Unda qayta tiklanuvchi energiya manbalarini joriy etish, iqlim siyosati, energiya samaradorligini oshirish va moliyaviy mexanizmlar bilan qo‘llab‑quvvatlash yo‘llari tahlil qilinadi.