QUYOSH PANELLARINING ISHLASH PRINSIPI VA AMALIY TAHLILI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada quyosh panellarining ishlash prinsipi, turlari va energiya ishlab chiqarishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, qayta tiklanuvchi energiya manbai sifatida quyosh panellarining afzalliklari va amaliy qo‘llanilish sohalari yoritilgan.