ELEKTRON IMZO HAQIDAGI O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola “ Elektron imzo haqidagi O’zbekiston Respublikasi qonuni” haqida so’z yuritilgan hamda muallif tomonida fikr mulohazalar keltirilgan