BIZNES G’OYANING MOHIYATI VA UNING TADBIRKORLIKDAGI O’RNI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu  maqola  biznes tushunchasi g’oyasi   va  mazmunning  asosiy  jihatlarini o'rganib  chiqadi, ularning   tadbirkorlik   manzarasidagi   ahamiyatini   ochib   beradi. Adabiyotlarni tahlil qilish orqali u tarkibni yaratish va tarqatishda qo'llaniladigan turli metodologiyalarni  va  keyinchalik  biznes  natijalariga  ta'sirini  o'rganadi.  Maqolada izlanuvchan  tadbirkorlar  va  tashkil  etilgan  korxonalar  uchun  xulosalar  va  takliflarni taqdim etadigan usullar, natijalar va natijalar bo'yicha tadqiqotlar natijalari keltirilgan.