SHAMOL ELEKTR STANSIYASINING IQTISODIY SAMARADORLIGI TAHLILI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada shamol elektr stansiyalarining iqtisodiy samaradorligini baholash omillari, investitsion xarajatlar, ekspluatatsiya xarajatlari, energiya ishlab chiqarish ko‘rsatkichlari va qayta tiklanuvchi energetikaning iqtisodiyotga ta’siri o‘rganiladi. Tahlil shamol energiyasining uzoq muddatli iqtisodiy ustunliklari va rentabelligini asoslashga qaratilgan.