JAHON MAMLAKATLARIDA QIYOSIY PEDAGOGIK IZLANISHLARNING ILMIY NAZARIY MANBALARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada jahon mamlakatlarida qiyosiy pedagogika fanining shakillanishi rivojlanish bosqichlari va uning ilmiy nazariy manbalari tahlil etiladi. SHuningdek rivojlangan mamlakatlar tajribasi misolida ta’lim tizimidagi o’xshash va farqli jihatlarini aniqlash ularningO’zbekiston ta’lim amalyotiga tatbiq etish imkonyatlari yaratiladi.