SHVETSIYADA UMUMTA’LIM TIZIMINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Shvetsiyada umumta’lim tiziminingva umumta’lim fanlarining amaliy va nazariy muammolari to’g’risida batafsil ma’lumotlar keltirilgan.