ABDULHAMID CHO‘LPON IJODINING O‘ZBEK ADABIYOTIGA QO‘SHGAN HISSASI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada jadidchilik harakatining yorqin vakili, yozuvchi, adib, shoir, tarjimon hisoblanmish Abdulhamid Sulaymonqul mulla Muhammad Yunus o‘g‘li Cho‘lpon ijodining rang-barangligi, alohida ahamiyatga egaligi hamda o‘zbek adabiyotidagi o‘rni va ahamiyati haqida so‘z boradi.