INTERNET VA IJTIMOIY TARMOQLARNING PSIXIKAGA TAʼSIRI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar va ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar salomatligiga ta’siri o‘rganilgan. Xususan, psixologik va jismoniy salomatlik nuqtayi nazaridan raqamli texnologiyalarning ijobiy va salbiy jihatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu ta’sirlarni kamaytirish va salomatlikni mustahkamlash bo‘yicha ilmiy-uslubiy tavsiyalar berilgan.