SINONIMLAR MAVZUSINI O’QITISHDA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sinonimlar haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, ularning uslubiy bo’yoqdorligi, ijobiy va salbiy baholari hamda sinonimlar vositasida darsda turli metodlarni tadbiq etish borasida fikrlar yuritilgan.