KESMANING IKKI CHETIDA BUZILADIGAN IKKINCHI TARTIBLI DIFFERENSIAL TENGLAMALAR UCHUN CHEGARAVIY MASALALAR (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kesmaning ikki chetida buziladigan ikkinchi tartibli oddiy differensial tenglama uchun chegaraviy masalalar bayon qilingan va bu masala yechimi Grin funksiyalar usuli bilan topilgan.