INVESTITSIYA LOYIHALARIDA IJTIMOIY TAHLIL (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tezisda investitsiya loyihalarini baholash jarayonida ijtimoiy tahlilning o‘rni va ahamiyati yoritib berilgan. Ijtimoiy tahlil orqali loyihaning aholi turmush darajasi, bandlik, ijtimoiy infratuzilma va ekologik muhitga ta’siri baholanadi. Tadqiqotda ijtimoiy tahlilning asosiy yo‘nalishlari, usullari hamda investitsiya qarorlarini qabul qilishdagi roli ko‘rib chiqiladi.