ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA NOAN’ANAVIY TA’LIM USULLARIDAN FOYDALANISH. (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada ona tili va adabiyot darslarini noan’anaviy usulda tashkil etish haqida bayon etilgan.