XITOY TA’LIM TIZIMI TAHLILI (Ustozlar uchun, 2025)
So’ngi yillarda Xitoy xalq Respublikasi nafaqat jahon bozorida qolaversa , madaniyat va fan sohasida xam yetakchi o’rinni egallagan zamonaviy va istiqbolli davlatlardan biri bo’lib qolmoqda. Ushbu maqolada mazkur mamlakatning ta’lim tizimi dastlabki davrida to hozirgi davrgacha qanday rivojlanganligi yoritilgan.