OG'ISHGAN XULQ-ATVORNING KELIB CHIQISHI VA RIVOJLANISH BOSQICHLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Shaxsning og'ishgan axloqiy holatini aniqlash uchun psixodiagnostika usullari mavjud. Bu usullar orasida o'z-o'zini his qilish so'rovnoma, psixologik testlar, intervyu va boshqa psixodiagnostik vositalar kiritiladi. Psixodiagnostika natijalaridan kelib chiqadigan ma'lumotlar shaxsning psixologik holati va muammosini tushuntirishda yordam berishi mumkin. Bazilarining qo'llab-quvvatlashi uchun bu usullar psixolog yoki terapevt bilan muloqot qilish kerak bo'ladi.