RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA MAXSUS IHTYOJLI BOLALAR BILAN ISHLASH IMKONIYATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalar asosida maxsus ehtiyojli bolalar bilan ishlashning zamonaviy imkoniyatlari, ularning ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni va ahamiyati ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Raqamli ta’lim resurslari, interaktiv dasturlar, mobil ilovalar, virtual va kengaytirilgan reallik texnologiyalari hamda sun’iy intellektga asoslangan vositalarning maxsus pedagogika va inklyuziv ta’limdagi qo‘llanilishi yoritib beriladi..