KATTALARDA UCHRAYDIGAN GERPES VIRUSI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kattalarda uchraydigan gerpes virusi sabablari, etiologiyasi,klinikasi, davolash yo’llari va usullari, virusni oldini olish haqida keng yoritilgan.