SHAHRISABZ TARIXIY OBIDALARI VA ULARNING SAQLANISHI. (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Qashqadaryo vohasining muhim iqtisodiy va siyosiy hududlaridan biri hisoblangan Shahrisabzda mavjud bo’lgan tarixiy obidalar, ularning bunyod etilishi tarixi hamda bugungi kunda saqlanishi xususida ba’zi mulohazalar keltirilgan.