QASHQADARYO VILOYATI ARXEOLOGIK YODGORLIKLARI (KITOB, SHAHRISABZ VA QARSHI). (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatining Kitob, Shahrisabz (Qadimgi Kesh) va Qarshi (Nasaf) kabi hududlarida mavjud arxeologik yodgorliklar va ularning tarixiy ahamiyati, bugungi kunda saqlanishi, haqida ba’zi mulohazalar keltirilgan.