GENDER YONDASHUV ASOSIDA YUQORI SINF O'QUVCHILARIDA IJTIMOIY-MADANIY KOMPITENTLIKNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI TAHLILI. (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada o‘quvchilarni gender stereotiplaridan xoli holda o‘z-o‘zini anglash, ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirish hamda madaniyatlararo muloqotga tayyorlash yo‘llari, shuningdek, gender yondashuv asosida bitiruvchi sinf o‘quvchilarida ijtimoiy madaniy kompetentlikni shakllantirish masalasi haqida ba’zi mulohazalar keltirilgan.