PEDAGOGLARDA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH METODLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur ishda pedagoglarda kasbiy kompetentligini rivojlantirish metodlari yoritib beriladi. Unda o‘qituvchining kasbiy bilim, ko‘nikma va malakalarini oshirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, malaka oshirish kurslari, interfaol metodlar, innovatsion texnologiyalar va mustaqil ta’lim orqali pedagoglarning kasbiy rivojlanishiga erishish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi. Tadqiqotda kasbiy kompetentlikni rivojlantirish o‘qituvchining ta’lim jarayonidagi samaradorligini oshirishda muhim omil ekanligi asoslab berilgan.