ЖИНОЯТЧИЛИКНИ ОЛДИНИ ОЛИШ ЧОРАЛАРИ (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақола орқали муаллиф жиноятчиликка қарши курашиш ва ҳуқуқбузарликларни барвақт профилактика қилиш бугунги кунда юзага келаётган замонавий хавф хатрларни, жиноятчиликка қарши кураришдаги  асосий вазифалар нима эканлигини ёритиб, жиноятчиликни олдини олиш бўйича чиқарилган қонун ҳужжатлари ва адабиётларга таянган ҳолда мазкур мавзуни ҳуқуқий таҳлилини ёритиб ўтган.