CHEGARADA BUZILADIGAN YUQORI TARTIBLI DIFFERENSIAL TENGLAMALAR UCHUN CHEGARAVIY MASALA (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kesmaning ikki chetida buziladigan to‘rtinchi tartibli oddiy differensial tenglama uchun chegaraviy masalalar bayon qilingan va bu masala yechimi Grin funksiyalar usuli bilan topilgan.