BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TARBIYA TURLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida tarbiyaning o‘rni va ahamiyati, uning asosiy turlari hamda ularni o‘quvchilar ongiga singdirishning samarali yo‘llari yoritilgan. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida axloqiy, aqliy, jismoniy, estetik, mehnat, ekologik va huquqiy tarbiyani shakllantirish masalalari nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, tarbiya jarayonida o‘qituvchi va ota-onaning hamkorligi muhim omil sifatida ko‘rsatib o‘tilgan.