O‘ZBEK XALQ MADANIYATIDA GULLAR RAMZI VA NAMANGAN TAJRIBASI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Namangan shahrining qadimiy tarixi, nomining kelib chiqishi va rivojlanish bosqichlari haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, qadimgi Axsi (Axsikent) shahrining o’rni , Namanganning madaniy merosi va bugungi kundagi obod hayoti haqida ma’lumot berilgan.