MAKTABGA MOSLASHUV DAVRIDA BOLANING EMOTSIONAL HOLATI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning maktabga adaptatsiya davri, bolaning maktab hayotiga kirishish va yangi muhitga adaptatsiya jarayonining muhim shartlari yoritilgan.