INTERAKTIV METODLAR ORQALI BOSHLANG‘ICH SINFLARDA DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf ta’lim jarayonida interaktiv metodlardan foydalanishning nazariy asoslari, pedagogik ahamiyati hamda amaliy samaradorligi yoritilgan. Muallifning pedagogik tajribasi asosida interaktiv metodlarning o‘quvchilar bilish faolligi, mustaqil fikrlash va kommunikativ ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari interaktiv metodlardan foydalanish ta’lim sifati va dars samaradorligini oshirishini ko‘rsatadi.