ZAMONAVIY STOMATOLOGIYADA RAQAMLASH TEXNOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2026)
Zamonaviy texnologiyalar stomatologiya amaliyotiga kuchli ta’sir ko‘rsatib, bemorlarni yanada samarali va qulay davolash imkonini yaratdi.Ushbu tizimli sharhning maqsadi stomatologiyada eng ko‘p qo‘llaniladigan ilg‘or texnologiyalar va ularning qo‘llanilishi haqida batafsil ma’lumot berishdir. Zamonaviy texnologiyalar stomatologiyada davolash jarayonini aniqroq, tezroq va samaraliroq qildi.Ushbu baholash PRISMA tizimli sharhlar uchun tavsiya etilgan ko‘rsatmalarga, shuningdek adabiyot izlashni yoritishga qaratilgan PRISMA-S kengaytmasiga amal qilgan.