ÁJINIYAZ SHIǴARMALARIN OQITIWDA INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANIWDIŃ NÁTIYJELILIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Qaraqalpaq klassik ádebiyatınıń belgili wákili Ájiniyaz dóretiwshiligi menen oqıwshılardı tanıstırıwda interaktiv metodlardan paydalanıw, shayır dóretiwshiliginiń ózinsheliklerin úyreniwde didaktikalıq shınıǵıwlardıń áhmiyeti, shayır dóretpeleri menen oqıwshılardı tárbiyalaw, pánlerara integraciya máseleleri metodikalıq usınısımızda baslı orında turadı.