MODELLASHTIRISH HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA VA UNING ANIQ FANLAR BILAN BOG’LIQLIGI. (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada modellashtirish haqida tushuncha berilib, uning fanlararo bog’liqligi, ayniqsa, matematika, fizika, informatika fanlaridagi ahamiyati yoritib berilgan.