Maktabgacha va boshlang'ich ta'lim tizimida o'qitishning zamonaviy pedagogik texnologiyalari (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotlarida ta'lim sifatini oshirishda zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalardan foydalanishning vazifalari, muammolari haqida muhim ma'lumotlar xulosa va tavsiyalar keltirilgan.