Bola ta’limida oilaning o’rni va ahamiyati (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Bilamizki, bugungi kunda maktab ta’limiga katta e’tibor qaratilib, Davlat tomonidan barcha zaruriy shart-sharoit va imkoniyatlar yaratilmoqda. Ammo bir savol tug’ilishi tabiiy, maktab ta’limida oʻquvchilar ongiga ta'lim-tarbiyalarni singdirishda, yetarli koʻnikmalarni oʻrgatishda, ularning bilim saviyasini shakllantirishda faqat ustoz-murabbiylar, maktab ma’muriyati javobgarmi?! Ushbu maqolada  ota-onalarning ta'lim jarayonidagi bevosita ishtiroki va oʻrni, ta'lim jarayoni va oʻqituvchilar haqida xalqimizdagi xato tushunchalar toʻgʻrisida barafsil chet el ta'lim tajribalariga asoslangan holda turli masalalar atroflicha muhokama qilinadi.