SOG‘LIQNI SAQLASH SOHASIDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIK TIZIMI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sog‘liqni saqlash sohasida davlat-xususiy sheriklik tizimi, ijtimoiy-iqtisodiy zaruriyati, mavjud imkoniyatlari va uning asosiy xususiyatlari yoritilgan.