Yangi O’zbekistonda ta’lim va “Kelajak soatlari”. (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida “kelajak soatlari”ni tashkil etishning dolzarbligi, ularning o‘quvchilarning shaxsiy rivojlanishi, kasbiy yo‘nalishini aniqlash va ijtimoiy faoliyatini shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, xalqaro tajribalar, pedagogik yondashuvlar va amaliyotda qo‘llanilayotgan metodlar tahlil qilinib, samarali mexanizmlar hamda takliflar ilgari surilgan.