ANQARA JANGI. (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada ikki buyuk turk, Amir Temur va Boyazid Yildirim o`rtsidagi, dunyoga ta’sir ko`rsatgan mashhur jang Anqara jangini kelib chiqish sabablari, urushdagi taktika va harakatlar, shunungdek jang natijasi haqida ma’lumot beriladi.