BIZNESNING EKSPORT VA IMPORT OPERATSIYALARINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI (Ustozlar uchun, 2025)
AnotatsiyaMazkur tadqiqot ishida biznes subyektlarining eksport va import operatsiyalarini rivojlantirish yo‘llari o‘rganilgan. Unda tashqi savdo faoliyatining milliy iqtisodiyotdagi ahamiyati, kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarining xalqaro bozorlardagi faoliyati, mavjud muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan.