BANK MAJBURIYATLARI HISOBI VA AUDITINI TAKOMILLASHTIRISHNING STRATEGIYASI (Ustozlar uchun, 2025)
AnnotatsiyaMazkur maqolada bank majburiyatlari hisobi va auditini takomillashtirishning strategik asoslari yoritilgan. Unda tijorat banklarining moliyaviy barqarorligini ta’minlash, ichki nazorat tizimini mustahkamlash, xalqaro standartlarga mos audit jarayonlarini joriy etish hamda investitsion jozibadorlikni oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, risklarni samarali boshqarish va moliyaviy hisobotlarning shaffofligini ta’minlash yo‘llari tahlil qilinadi