OLIY TA’LIMDA MENTORLIK VA KO‘MAKLASHUV TIZIMLARINI JORIY ETISH ISTIQBOLLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oliy ta’limda mentorlik va ko‘maklashuv tizimlarini joriy etish istiqbollari yoritilgan. Shuningdek, ushbu tizim saradorligini oshirish borasida muallif tomonidan tuzilgan “EduConnect” platformasining tarkibi va uning ishlash tizimi izohlangan.